Wij zijn BouwGarant aannemer in Enschede

Zelf een huis bouwen met Renova Twente Bouw Enschede

U heeft een kavel op het oog, of u bent de trotse bezitter van een kavel en heeft nieuwbouw plannen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Het zelf bouwen van een huis geeft u veel vrijheden zodat veel van uw woonwensen waar gemaakt kunnen worden.

De oriëntatiefase

Voordat uw nieuwbouw droomhuis gerealiseerd is, moeten er veel zaken geregeld worden. Samen verkennen we de plannen die u hebt en hoe u deze wilt verwezenlijken. We bekijken uw wensen en eisen (het programma van eisen). Daarnaast spelen bij nieuwbouw zaken als budget, bouwvoorschriften, afmeting en ligging van uw kavel een belangrijke rol. Dit alles zetten we samen op een rijtje.

Plannen verder uitwerken

Bovenstaande vormt de basis voor het maken van een schetsontwerp (al dan niet in samenwerking met een architect). Op basis van het schetsontwerp wordt vervolgens een (globale) begroting gemaakt van de bouwkosten. Waar nodig wordt dan nog het schetsontwerp aangepast.

Indien u hierover tevreden bent zal schetsplan ter beoordeling worden voorgelegd aan de schoonheids- of welstandscommissie.

Indien goedkeuring is verleend zullen vervolgens de noodzakelijke technische tekeningen en berekeningen worden gemaakt, waarna de omgevingsvergunning wordt aangevraagd.

Is de omgevingsvergunning door de gemeente verleend dan wordt de start van uw nieuwbouw woning ingepland.

Afspraak maken ?

Waarom met ons bouwen ?

Ons bouwbedrijf is de afgelopen 19 jaar niet onopgemerkt gebleven in de wereld van renovatie, aanbouw, verbouwing en nieuwbouw. Ons bouwbedrijf uit Enschede heeft gaandeweg al vele klussen, groot of klein, met succes voltooid….. lees meer