Wij zijn BouwGarant aannemer in Enschede

Ook droog in en uit de auto stappen?

Een carport beschermt uw voertuigen tegen de elementen van het weer. Daarnaast zorgt een carport ook voor een waardeverhoging van uw huis.

Een carport is er in vele soorten en maten. Vast aan het huis. Een vrijstaande carport. Een carport met plat dak. Een carport met dakpannen. Met plafond en verlichting? Naar wat voor een soort u ook op zoek bent, bij ons bent u aan het goede adres. Carport Enschede

Onze werkwijze carport Enschede

U  bent op zoek naar een bedrijf die voor u een carport in Enschede kan plaatsen, maar u weet niet precies wat de mogelijkheden zijn en bijbehorende kosten? Dan biedt ons bouwbedrijf uit Enschede de oplossing! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en de kosten. Uw ideeën worden verder uitgedacht of alternatieven worden aangedragen. Een inventarisatie van uw wensen zal uiteindelijk leiden tot een offerte. Zo kunt u zelf bepalen of u de investering voor uw woning aan gaat of niet.

Omdat wij een allround bouwbedrijf zijn kunnen wij (mocht dit nodig zijn) u alle werkzaamheden uit handen nemen zodat u geen contact hoeft te onderhouden met andere partijen. Dit bespaart een hoop tijd. Denk hierbij aan eventueel benodigde bouwtekeningen, technische berekeningen, vergunningen en contact met de gemeente. Uiteraard is dit niet bij elke carport aan de orde.

Heb ik een vergunning nodig ? carport Enschede

De bouwvergunning is vervangen door de omgevingsvergunning. Wilt u snel weten of u voor uw carport een vergunning nodig hebt of melding moet doen? Doe dan hier de vergunningscheck.

Wilt u hulp met het aanvragen van de omgevingsvergunning voor uw carport? Dan kunnen wij u helpen door het aanleveren van de benodigde tekeningen, berekeningen en het onderhouden van contact met de gemeente. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.