Wij zijn BouwGarant aannemer in Enschede
huis verbouwen enschede

Van huis naar thuis

U heeft een eigen woning of u gaat een eigen woning kopen? Dan heeft u vast een reden om deze woning te verbouwen zodat hij echt helemaal naar uw smaak is. Bij verbouwen kunt u bijvoorbeeld denken aan een nieuwe badkamer maar ook aan een compleet nieuwe aanbouw.

Dus loopt u al een tijdje met de gedachte voor het verbouwen van uw woning of het realiseren van die ene aanbouw, maar u weet niet precies wat de mogelijkheden zijn en bijbehorende kosten? Dan biedt ons bouwbedrijf uit Enschede de oplossing! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en de kosten. Uw ideeën worden verder uitgedacht of alternatieven worden aangedragen. Een inventarisatie van uw wensen zal uiteindelijk leiden tot een offerte. Zo kunt u zelf bepalen of u de investering voor uw woning aan gaat of niet.

Omdat wij een allround bouwbedrijf zijn kunnen wij (mocht u dit willen) u alle werkzaamheden uit handen nemen zodat u geen contact hoeft te onderhouden met andere partijen. Dit bespaart een hoop tijd. Denk hierbij aan eventueel benodigde bouwtekeningen, technische berekeningen, vergunningen en contact met de gemeente.

Waarom onze klanten kiezen voor verbouwen of een aanbouw?

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om te kiezen voor het verbouwen van zijn woning of het realiseren van een aanbouw. Hieronder hebben wij een opsomming gegeven wat veel voorkomende redenen zijn waarom onze klanten een woning verbouwen of een aanbouw willen.

1. Woning geschikt maken voor de oude dag door bijvoorbeeld op de beganegrond een slaapkamer en badkamer te realiseren;

2. Een extra kamer creëren voor o.a. uw werk(kamer) of hobby;

3. Gezinsuitbreiding;

4. U wilt meer luxe ervaren door alles wat ruimer op te zetten;

5. Een waardeverhoging realiseren van de woning;

6. De woning is verouderd en voldoet niet meer aan de wensen;

7. Verbouwen is onvermijdelijk vanwege gebreken aan de woning.

Voorbeelden van een aanbouw

Heb ik een vergunning nodig?

De bouwvergunning is vervangen door de omgevingsvergunning. Wilt u snel weten of u voor uw werkzaamheden een vergunning nodig hebt of melding moet doen? Doe dan hier de vergunningscheck.

Wilt u hulp met het aanvragen van de omgevingsvergunning? Dan kunnen wij u helpen door het aanleveren van de benodigde tekeningen, berekeningen en het onderhouden van contact met de gemeente. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Maak kennis met ons

Renova Twente Bouw is sinds 1995 dé verbouw en renovatie specialist voor uw woning. U kunt ons alvast een beetje online leren kennen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken of ons aannemersbedrijf eventueel bij u past. We maken namelijk graag kennis met u!