Wij zijn BouwGarant aannemer in Enschede
woning verbouwen enschede

Renoveren biedt de oplossing

De technische staat van uw woning gaat in de loop van de tijd achteruit. Deze achteruitgang is het gevolg van de verschillende invloeden op materiaal en constructie. Dit heeft veelal nadelige gevolgen op zowel de economische als gebruikswaarde.
Een (gedeeltelijke) renovatie van uw woning biedt dan uitkomst. Uw woning wordt dan aangepakt om aan te passen aan de huidige technische eisen en gebruikseisen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan verschillende isolatie en ventilatie aspecten. Na-isoleren van de woning zorgt immers niet enkel voor een energiebesparing maar tevens voor een gezonder en aangenamere gebruikswaarde. Vocht en schimmel zijn namelijk uiterst ongezond en onaangenaam.

Als u kiest voor Renova Twente Bouw

Bij een renovatie, aanbouw, of verbouwing gaat het veelal om kostbare bouwplannen. Het maken van keuzes is dan vaak ook lastig. Wellicht kunnen wij u dan van dienst zijn. Door ons in een vroeg stadium bij uw plannen te betrekken kunnen uw ideeën verder worden uitgedacht of alternatieven worden aangedragen. Omdat wij een allround bouwbedrijf zijn kunnen wij (mocht u dit willen) u alle werkzaamheden uit handen nemen zodat u geen contact hoeft te onderhouden met andere partijen. Dit bespaart een hoop tijd. Denk hierbij aan bouwtekeningen of vergunningen.

Door de kennis en jarenlange ervaring is dat voor onze vakmensen geen probleem!

Heb ik een vergunning nodig ?

De bouwvergunning is vervangen door de omgevingsvergunning. Wilt u snel weten of u voor uw werkzaamheden een vergunning nodig hebt of melding moet doen? Doe dan hier de vergunningscheck.

Wilt u hulp met het aanvragen van de omgevingsvergunning? Dan kunnen wij u helpen door het aanleveren van de benodigde tekeningen, berekeningen en het onderhouden van contact met de gemeente. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

"Iets te renoveren? Wij denken graag met u mee"