Wij zijn BouwGarant aannemer in Enschede

Samen uw woning opknappen 

U loopt al een tijdje met de gedachte om de kozijnen van uw woning te vervangen, maar u weet niet precies wat de mogelijkheden zijn en bijbehorende kosten? Dan biedt Renova Twente Bouw uit Enschede de oplossing! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en de kosten. Een inventarisatie van uw wensen zal uiteindelijk leiden tot een offerte. Zo kunt u zelf bepalen of u de investering voor uw woning aan gaat of niet.

Is deze investering aantrekkelijk voor u, dan kunnen we samen kijken wanneer uw nieuwe kozijnen geplaatst kunnen worden.

Vakkundige montage

Wanneer u uw kozijnen door ons laat monteren bent u verzekerd van kwaliteit. Al sinds 1995 is één van onze specialisaties het plaatsen en vervangen van kozijnen in de omgeving van Enschede. Deze jarenlange ervaring heeft geresulteerd dat vrijwel geen enkele situatie nieuw voor ons is.

De nadruk ligt op solide maar betaalbare kozijnen. Daarnaast staan de kernwaarden kwaliteit en vakkundigheid bij ons hoog in het vaandel.

Meer weten over onze kwaliteiten ?

Kunststof kozijnen

Geniet uw voorkeur een vrijwel onderhoudsarm product dat qua stijl en karakter blijvend is, dan kiest u waarschijnlijk voor kunststof kozijnen.

Ga hier naar de pagina over kunststof kozijnen.

Houten kozijnen

Gaat uw voorkeur uit naar een zuiver natuurlijke uitstraling waarbij u de mogelijkheid open laat om de kleurstelling van ramen en kozijnen te harmoniseren met de rest van uw woning, dan kiest u waarschijnlijk voor houten kozijnen.

Ga hier naar de pagina over houten kozijnen.

Afwerking van de kozijnen Enschede

Bij het verwijderen van uw oude kozijnen worden de huidige afwerklatten veelal verwijderd. Wat betreft de afwerking van de nieuwe kozijnen kiezen wij altijd voor het materiaal dat precies bij uw huidige afwerking past en een fraai geheel oplevert.

Dus bent u op zoek naar een bedrijf in Enschede voor het plaatsen, vervangen of renoveren van uw houten dan wel kunststof kozijnen, dan helpen wij u graag verder.

 

Besparen op uw energierekening

Nieuwe kozijnen kunnen flink besparen op uw stookkosten. Alleen al het plaatsen van dubbel glas creëert meer comfort en levert een behoorlijke besparing op in het energieverbruik ten opzichte van enkel glas. Met dubbel glas wordt namelijk per vierkante meter 25m³  aardgas per jaar bespaard ten opzichte van enkel glas.

Naast de besparing is ook vaak het behaagelijkheidsprobleem (tochten) opgelost dat enkel glas met zich meebrengt.