Wij zijn BouwGarant aannemer in Enschede

Een zee van ruimte met een dakopbouw

Overweegt u om uw woning te vergroten? Heeft u dan wel eens gedacht aan een dakopbouw? Dit is een soort uitbouw, alleen wordt deze vorm van uitbouwen gerealiseerd op bijvoorbeeld een carport of garage (al dan niet bestaand). Veelal wordt dan via een doorbraak in de bestaande woning toegang verkregen tot uw nieuwe slaapkamer(s) of bijvoorbeeld uw werkkamer.

Met deze vorm van uitbouwen blijft het bebouwde oppervlak van uw perceel veelal hetzelfde, maar wordt de inhoud van uw woning toch sterk vergroot wat ook weer gunstig is voor de waarde van u woning.

Heb ik een vergunning nodig ?

De bouwvergunning is vervangen door de omgevingsvergunning. Wilt u snel weten of u voor uw werkzaamheden een vergunning nodig hebt of melding moet doen? Doe dan hier de vergunningscheck.

Wilt u hulp met het aanvragen van de omgevingsvergunning? Dan kunnen wij u helpen door het aanleveren van de benodigde tekeningen, berekeningen en het onderhouden van contact met de gemeente. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Onze werkwijze

U loopt al een tijdje met de gedachte voor een dakopbouw aan uw woning, maar u weet niet precies wat de mogelijkheden zijn en bijbehorende kosten? Dan biedt ons bouwbedrijf uit Enschede de oplossing! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en de kosten. Uw ideeën worden verder uitgedacht of alternatieven worden aangedragen. Een inventarisatie van uw wensen zal uiteindelijk leiden tot een offerte. Zo kunt u zelf bepalen of u de investering voor uw woning aan gaat of niet.

Omdat wij een allround bouwbedrijf zijn kunnen wij (mocht u dit willen) u alle werkzaamheden uit handen nemen zodat u geen contact hoeft te onderhouden met andere partijen. Dit bespaart een hoop tijd. Denk hierbij aan eventueel benodigde bouwtekeningen, technische berekeningen, vergunningen en contact met de gemeente.

Tijdens de werkzaamheden gewoon uw gang gaan

De totale bouwtijd van een dakopbouw neemt al gauw enkele weken in beslag. Wij streven er dan ook na om uw bestaande woning zo min mogelijk te belasten, zodat u en uw gezinsleden de dagelijkse dingen ook tijdens de bouwwerkzaamheden gewoon kunnen blijven doen zoals u gewend bent.

In veel gevallen kunnen alle werkzaamheden buiten uw bestaande woning uitgevoerd worden. De doorbraak van de bestaande woning naar de nieuwe dakopbouw wordt veelal pas in een laat stadium van de bouw gerealiseerd, zodat overlast tot het minimum beperkt blijft.

Wilt u meer weten over onze kwaliteiten ?