Wij zijn BouwGarant aannemer in Enschede

Onze kwaliteiten

Samen Bouwen & Verbouwen zonder zorgen

Bouwen is leuk, maar er komt ook veel op u af.

Een bouwplan maken, vergunningen regelen, vakmensen inschakelen. Zoiets doe je niet elke dag. Gelukkig zijn wij al 26 jaar niets anders gewend. Van de eerste bouwtekening tot en met de allerlaatste schroef. Dus bent u bang dat uw plannen meer gaan kosten dan gedacht, dat het allemaal langer gaat duren of dat het werk niet netjes wordt opgeleverd? Dan kunnen wij u geruststellen. Bij ons bent u verzekerd van een prettige samenwerking. Lees hieronder waarom.

Een goed begin is het halve werk

Met de bouw of verbouwing van een woning zijn vaak grote bedragen gemoeid. Belangrijk dus om voor zekerheid te kiezen. De keuze voor ons bouwbedrijf met het keurmerk van BouwGarant is een eerste goede stap. BouwGarant  is een kwaliteitskeurmerk. Als bouwbedrijf kom je hiervoor pas in aanmerking als je aan vele strenge eisen voldoet. Daardoor kunt u rekenen op kwaliteit. Dit is wat u van ons kunt verwachten:

Vakkundig

Aantoonbare ervaring

Als BouwGarant aannemer hebben we aantoonbare ervaring in de bouw. Hierdoor weten we precies welke aanpak leidt tot het beste resultaat en kunnen u goed adviseren. Uw opdracht groot of klein wordt door ons met hart en ziel uitgevoerd.

dakopbouw enschede 11

Garantie

Beschermd tegen faillissement en gebreken

Als BouwGarant aannemer verstaan we ons vak. De kans op gebreken is dus klein. Om dat te benadrukken biedt de garantie van BouwGarant ook bescherming tegen verborgen en constructieve gebreken na oplevering.

De garantie beschermd u tevens indien we onverhoopt failliet zouden gaan. BouwGarant zorgt er dan voor dan uw verbouwing wordt afgerond of u ontvangt een vergoeding voor de extra afbouwkosten.

verbouwgarantie

Eerlijke prijs

U weet waar u aan toe bent

We komen het nog al eens tegen. Andere partijen die ook een offerte maken voor “het werk”. Soms een stuk lager in prijs. Bijna altijd is na een goede analyse van die offertes de conclusie dat ze toch niet zo compleet waren als de opdrachtgever dacht. Met andere woorden: Achteraf komen er nog meer facturen die men niet had verwacht.  Dat vinden wij jammer en ronduit slecht.

Bij ons weet u wel van te voren precies wat uw plannen gaan kosten. We houden van openheid en een compleet helder plaatje. Ook in de bouw geldt: Goedkoop is duurkoop.

eerlijke prijs

Zekerheid

Juiste diploma’s & verzekeringen

Iedereen kan zich aannemer noemen. Maar BouwGarant aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. We zijn bijvoorbeeld in bezit van het aannemersdiploma en verzekerd tegen schade tijdens de bouw. U weet dus zeker dat u een vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft.

aannemer word je niet zomaar

Duidelijke afspraken

Helder bekeken

We weten hoe belangrijk het is om goed te communiceren. We zetten daarom samen met u alle afspraken op papier. Van de offerte tot en met de oplevering. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Daarnaast heeft u één aanspreekpunt. Dit betekend heldere communicatie en duidelijke afspraken. Door de geringe omvang van ons bedrijf zijn we flexibel in denken en handelen.

communiceren

Kwaliteit

Van mond tot mond

De meeste mensen komen met ons in contact omdat hun vrienden of familie ons hebben aanbevolen. Dat vinden we altijd leuk om te horen, omdat dit betekend dat ook de “oude”opdrachtgever het een prettige samenwerking vond. Het kwaliteitsniveau is dan al bekend.

Daarnaast krijgen we als BouwGarant aannemer krijgen we regelmatig kwaliteitscontroles. Alleen de bedrijven die aan alle strenge eisen voldoen, mogen het BouwGarant keurmerk voeren.

En mocht u ons nog niet kennen? Dan kunnen we u vrijwel altijd een passende referentie bieden.

Wij zijn BouwGarant aannemer in Enschede

Meer over ons