Wij zijn BouwGarant aannemer in Enschede

Nieuwe houten kozijnen ?

U heeft besloten uw oude kozijnen te willen vervangen voor houten kozijnen maar u weet niet precies wat de mogelijkheden zijn en bijbehorende kosten? Dan biedt Renova Twente Bouw uit Enschede de oplossing! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en de kosten.

Wanneer u uw houten kozijnen door ons laat monteren bent u verzekerd van kwaliteit. Al sinds 1995 is één van onze specialisaties het plaatsen en vervangen van houten kozijnen in de omgeving van Enschede.

Bij ons ligt de nadruk op hoogwaardige maar betaalbare houten kozijnen. Daarnaast staan de kernwaarden kwaliteit en vakkundigheid bij ons hoog in het vaandel.

De voordelen van houten kozijnen Enschede

De houten kozijnen welke wij leveren en monteren beschikken over de volgende voordelen:

 Natuurlijke uitstraling

 Uitstekende kwaliteit (Meranti hardhout) geproduceerd door een gerenomeerd timmerbedrijf in Enschede

 U kunt de kleur altijd veranderen en onderhoud is veelal zelf uit te voeren

 Compleet afgemonteerd met hang- en sluitwerk. Naar keuze met of zonder Politie Keurmerk Veilig Wonen.

 

Kleur en afwerking houten kozijnen enschede

Voor de houten kozijnen geldt dat deze naar wens onbehandeld of met watergedragen grondverf geleverd worden. U heeft daarbij de keuze uit witte of grijze grondverf.

Wat betreft de afwerking rondom het nieuwe kozijn kiezen wij altijd voor het materiaal dat precies bij uw huidige afwerking past en een fraai geheel oplevert.

Tuindeur of schuifpui Enschede

Ook als u op zoek bent naar nieuwe houten ramen, deuren, tuindeuren of een schuifpui kunt u bij ons terecht. Ieder van deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en geproduceerd door een gerenommeerd timmerbedrijf in Enschede.

Ook hier geldt dat de afwerking rondom uw nieuwe tuindeuren of schuifpui altijd precies bij uw huidige afwerking past wat een fraai geheel oplevert.