Wij zijn BouwGarant aannemer in Enschede

Op zoek naar een timmerman ? in Enschede 

Ook als timmerman in Enschede legt Renova Twente Bouw reeds 21 jaar de nadruk op solide en betaalbaar timmerkwerk. De bescheiden omvang van ons bouwbedrijf maakt flexibiliteit en uiterste aandacht voor uw ideeën mogelijk. Daarnaast staan de kernwaarden kwaliteit en vakkundigheid bij ons hoog in het vaandel.

Dus bent u op zoek naar een timmerman in Enschede voor uw timmerwerken dan helpen wij u graag verder. Kijkt u gerust verder op onze website, of neem direct contact op.

Waarvoor kunt u bij ons terecht

Zoals op bovenstaande foto’s is te zien, kunt u feitelijk voor bijna al uw werkzaamheden aan en rondom uw woning bij ons terecht. Van het plaatsen van een dakraam en carport tot aan een compleet nieuwe woning.

Voor welke timmerwerken u ons als timmerman in Enschede ook nodig heeft, wij zijn u graag van dienst. Wij zijn uiteraard ook actief in de omgeving van Enschede.

 

Onze werkwijze

U zoekt al een tijdje een timmerman uit Enschede voor uw timmerwerken, maar u weet niet precies wat de mogelijkheden zijn en bijbehorende kosten? Dan biedt ons bouwbedrijf uit Enschede de oplossing! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en de kosten. Uw ideeën worden verder uitgedacht of alternatieven worden aangedragen. Een inventarisatie van uw wensen zal uiteindelijk leiden tot een offerte. Zo kunt u zelf bepalen of u de investering voor uw woning aan gaat of niet.

Omdat wij een allround bouwbedrijf zijn kunnen wij (mocht dit nodig zijn) u alle werkzaamheden uit handen nemen zodat u geen contact hoeft te onderhouden met andere partijen. Dit bespaart een hoop tijd. Denk hierbij aan eventueel benodigde bouwtekeningen, technische berekeningen, vergunningen en contact met de gemeente. Uiteraard is dit niet bij alle timmerwerken aan de orde.

Meer weten over onze kwaliteiten ?
Of direct een afspraak maken?

Heb ik een vergunning nodig ?

De bouwvergunning is vervangen door de omgevingsvergunning. Wilt u snel weten of u voor uw werkzaamheden een vergunning nodig hebt of melding moet doen? Doe dan hier de vergunningscheck.

Wilt u hulp met het aanvragen van de omgevingsvergunning? Dan kunnen wij u helpen door het aanleveren van de benodigde tekeningen, berekeningen en het onderhouden van contact met de gemeente. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.